Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

"Κραυγή αγωνίας γονέων για τις εγγραφές στο ΕΠΑΛ Κιλκίς"

Παρεμβαίνει γονέας σε απόγνωση
"Ξαφνιασμένοι έμειναν πολλοί γονείς όταν ενημερώθηκαν ότι όχι μόνο θα εφαρμοστεί νέο σύστημα αποκλειστικά ηλεκτρονικών εγγραφών ειδικά και μόνο στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), αλλά ότι αυτό θα γίνεται μόνο με τους κωδικούς του ΤΑΧΙSNET.


Τον παλιό καιρό, οι κηδεμόνες των μαθητών υπέβαλαν έντυπη αίτηση εγγραφής ή ανανέωσης εγγραφής των παιδιών τους στα ΕΠΑΛ. Από τώρα και στο εξής, πολλοί γονείς θα πρέπει να πηγαίνουν στο λογιστή τους καθώς όχι μόνο δεν έχουν ιδέα για κωδικούς ΤΑΧΙS, αλλά ούτε καν για Η/Υ.

Οι γονείς αυτοί ζητούν την άμεση παρέμβαση των υπουργών, βουλευτών, δημάρχων και δημοτικών συμβούλων ώστε το υπουργείο Παιδείας να πάρει πίσω την απόφαση αυτή και να μπορούν να γράψουν τα παιδιά τους στο ΕΠΑΛ της επιλογής τους με έντυπη αίτηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.