Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αποσύρθηκε από τον ΕΦΕΤ ταχίνι με σαλμονέλλα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη στα σύνορα ενός προϊόντος ταχινιού, ελληνικής προέλευσης, επειδή ανιχνεύτηκε σε αυτό η παρουσία salmonella spp.
Το ανωτέρω προϊόν, σε συνέχεια ελέγχων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε ότι έχει διακινηθεί και στην εγχώρια αγορά. Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Εξαιρετικό παρασκεύασμα από ταχίνι χωρίς ζάχαρη και χωρίς σάκχαρα με διαιτητικές ίνες και γλυκαντικά», σε συσκευασία 450g, με αριθμό παρτίδας LOT 10014480 και ημερομηνία λήξης 30.12.2018, που παρασκευάζεται από την εταιρεία «Κοσμίδη – Γαβρίλη Χαλβάς Δραπετσώνας», Αγίου Δημητρίου 7 – 9, Δραπετσώνα, Πειραιάς. 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος (φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.