Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη Σούλη στο αμαξοστάσιο του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης με αφορμή το ζήτημα των ημερών που έχει επισκιάσει κάθε είδηση, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα και τον εμπαιγμό που υφίστανται οι συμβασιούχοι από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κιλκίς.
Ο κ. Καζαντζίδης μετέβη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Πηλείδη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Καθαριότητας κ. Χατζηκυριάκο από τους οποίους ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας και εξέφρασε τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας για το άριστο επίπεδο υπηρεσιών και την διατήρηση της πόλης αλλά και του Δήμου καθαρών από σκουπίδια.

Σημειώνεται δε ότι ο Δήμος Κιλκίς είναι από τους ελάχιστους ΟΤΑ που την δύσκολη αυτή περίοδο λόγω των κινητοποιήσεων δεν αντιμετωπίζει το οξυμμένο πρόβλημα των άλλων Δήμων της χώρας με σωρούς σκουπιδιών να βρίσκονται έρμαια στις θερμές συνθήκες του καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα τούτες τις μέρες.

Ακολούθως τον κ. Καζαντζίδη ξενάγησε στους χώρους του Αμαξοστασίου του Δήμου Κιλκίς ο Διευθυντής και επί τη ευκαιρία συνάντησε προσωπικό που εκείνη την ώρα ξεκινούσε την υπηρεσία του για να κρατήσει τον τόπο μας καθαρό.

Αμέσως μετά το πέρας της επίσκεψης του ο κ. Καζαντζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στους χώρους του Αμαξοστασίου του Δήμου Κιλκίς όπου διαπίστωσα την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι υπάλληλοι υλοποιώντας τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος) αλλά και των στελεχών που βρίσκονται στην κορυφή της υπαλληλικής ιεραρχίας (Διευθυντή, Προϊσταμένους και Επόπτες). 

Θέλησα με την επίσκεψη μου αυτή να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες όλων των κατοίκων του Κιλκίς για τον τιτάνιο αγώνα που καθημερινά δίνουν οι εργαζόμενοι του ευαίσθητου τομέα της καθαριότητας για να κρατήσουν καθαρό τον τόπο μας. Αξίζουν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους πολλά συγχαρητήρια. To αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθώ και πάλι το χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου για να έχω την δυνατότητα αυτή τη φορά να συνομιλήσω διεξοδικά με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.