Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ο "Άθλος" Κιλκίς σε αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Ολυμπο, με τον Γιώργο Σιώτη

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς 
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, συνδιοργάνωσαν για δεύτερη φορά, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 20 km, στα άγρια μονοπάτια του Βορείου Ολύμπου, με την επωνυμία «2ο North Olympus Trail Vrontou».
Ο αγώνας κινήθηκε σε χαμηλό υψόμετρο 18 χιλιόμετρων σε μονοπάτια και 2 χιλιόμετρα σε δασικούς δρόμους και άσφαλτο. Οι σταθμοί τροφοδοσίας προσεγγίζονταν από αγροτικό δρόμο. H συνολική υψομετρική διαφορά του αγώνα ηταν 1,540μ . Από τον αθλητικό σύλλογο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ συμμετείχε ο αθλητής Σιώτης Γεώργιος από το τμήμα cross fit του GOLDEN ATHLOS. 

Μετά το πέρας του αγώνα και τον τερματισμό του Σιώτη Γεώργιου ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή μας που εκπροσώπησε το σωματείο μας σε αυτό το άθλημα. Συγχαρητήρια στον Γεώργιο για την συνεχή εκπροσώπηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.