Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Μουσικοχορευτική εκδήλωση ΛΕΚ από τα Τμήματα Πολυκάστρου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργάνωσαν το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Στης Παναγιάς μας τη γιορτή".
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επί σκηνής τους μικρούς αλλά και τους ενήλικες χορευτές των Τμημάτων Πολυκάστρου, που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της «ΕΥΚΡΑΝΤΗΣ», καθώς και το Τμήμα Παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Τα παιδικά τμήματα Πολυκάστρου του ΛΕΚ ενθουσίασαν το κοινό με την παρουσίαση χορών από νησιά και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε επιμέλεια και διδασκαλία της Δουκαίνης Κανδυλάπτη. 

Το Τμήμα Ενηλίκων Πολυκάστρου συνεπήρε με τους χορούς από τις περιοχές Γουμένισσας, Αρτάκης-Εύβοιας, σε επιμέλεια και διδασκαλία της Μαρίας Συμεωνίδου, ενώ το Τμήμα Παραστάσεων του ΛΕΚ μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων με την άρτια εμφάνισή του σε χορούς του Πόντου, σε διδασκαλία της Ανατολής Λιαρετίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρ. Γκουντενούδης, η Πρόεδρος του ΛΕΚ κ. Δ. Νιάκα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" κ. Γ. Καρβουνιάρη, δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Παιονίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, ήταν ενταγμένη στα 35α Πολυκαστρινά.

Στη Μεσιά
Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Πολυκάστρου του ΛΕΚ ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, βρέθηκε στη Μεσιά προκειμένου να συμμετάσχει στις πανηγυρικές εκδηλώσεις και τα θυρανοίξια του Ι. Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι χορεύτριες του Τμήματος Ενηλίκων παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.