Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων με έμφαση στη μικροδιδασκαλία

Ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης τρίμηνης διάρκειας 150 ωρών διδασκαλίας, προκήρυξε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής, στο πλαίσιο του σχολικού έτους 2017-2018.

To Πρόγραμμα ξεκινά άμεσα με πρώτο μάθημα στις 29 Ιουνίου 2017 και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν έως τις 25/6/2017.

Πρόκειται για το Πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων με έμφαση στη μικροδιδασκαλία σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, που είναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει α)στην αναβάθμιση των προσόντων των εκπαιδευτών ενηλίκων, που διδάσκουν σε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης μαθήματα του γνωστικού τους αντικειμένου. β) στην προετοιμασία των επιμορφωμένων για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

- υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων όλων των γνωστικών αντικειμένων που θέλουν να επιμορφωθούν στο επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων

- πιστοποιημένους και ενταγμένους στο μητρώο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι με την παρακολούθησή του θα έχουν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες εξελίξεις και πρακτικές της εκπαίδευσης ενηλίκων

- στελέχη δομών Δια Βίου Μάθησης (ΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης κ.ά.)

Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάστηκε βάσει διεθνών προτύπων και κριτηρίων ποιότητας, ώστε οι απόφοιτοι να έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις ευρωπαϊκές συνεργασίες, που έχουν συναφθεί μεταξύ των προγραμμάτων επαγγελματικής ενδυνάμωσης και φορέων του εξωτερικού.

ΑΠΟΝΕΜΟΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
Χορηγείται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης- Εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενώ προσφέρει και Γενικές Μοριοδοτήσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δίδακτρα: 300 ευρώ σε δύο δόσεις

Έκπτωσης 50% δικαιούνται όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με δίδακτρα

Όσοι δικαιούνται έκπτωσης 50% καταβάλλουν στη αρχή του προγράμματος εφάπαξ τη δόση των 150 ευρώ

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία Εγγραφής και Πληρωμής των διδάκτρων ,την μέθοδο διδασκαλίας και τις Εξετάσεις, τις Διδακτικές Ενότητες, τα Συγκριτικά πλεονεκτήματα του Προγράμματος, τη Μοριοδότηση, παρέχονται αναλυτικά στο σύνδεσμο:

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ.docx

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στο σύνδεσμο:

https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=64

Όλα τα προγράμματα είναι υψηλής ζήτησης και τηρείται σειρά προτεραιότητας


Επιστημονικά Υπεύθυνος Προγραμμάτων:

Ευστράτιος Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πληροφορίες -Διοικητική Υποστήριξη:

Πακλατζόγλου Σοφία, paklatzoglou.sofia@gmail.com

Πρασσά Ελένη, eprassa@aegean.gr

Μπαλάσα Κατερίνα, balasa@acadimia.com

Στα τηλέφωνα: 22510-36520 εργάσιμες μέρες και ώρες

6940911716, 6988019804, 6972192165, 6985586319, 6988069584, 6948711315

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ppy@aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.