Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εγκαινίασαν τον χώρο τους οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιδιόκτητου γραφείου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, παρουσία εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ. και συναδέλφων αδελφών Συλλόγων άλλων Νομών της χώρας και πλήθος συναδέλφων μελών του Συλλόγου Κιλκίς.
Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στράτος Ξηρουδάκης, από μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρόντες επισήμους, συναδέλφους και μέσα μαζικής επικοινωνίας, που παραβρέθηκαν για να μοιραστούν την χαρά και την ικανοποίηση της απόκτησης ιδιόκτητου γραφείου.

Τόνισε πως ο Σύλλογος είναι ένα σημείο αγώνα, ενότητας και αλληλεγγύης. Εξάλλου η μεγάλη παρουσία εντός και εκτός γραφείου, καθημένων και ορθίων, αυτό ακριβώς δείχνει. Μετά τους χαιρετισμούς, τις ανταλλαγές δώρων και το κέρασμα (γλυκά και αναψυκτικά) που πρόσφεραν οι συναδέλφισσες του Δ.Σ. σε όλους τους παρόντες, αναχωρήσαμε για το κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ». 

 Πριν αρχίσει το γεύμα, η μουσική και ο χορός, μπροστά σε τριακόσιους και παραπάνω παρόντες, έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον επίτιμο Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Σ. Παναγιώτη Βαβουγιό και η ανακύρηξή του σε επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμή.

 Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.) Ηλίας Μπάρδας, που έκανε λεπτομερή ενημέρωση από ιδρύσεως του Ταμείου (12-10-1867) μέχρι σήμερα, για την περιουσία του Ταμείου, για τις περικοπές των μερισμάτων, για το μέλλον των μερισμάτων και του ίδιου του Ταμείου κλπ. 

 Δέχτηκε ερωτήσεις και έδωσε απαντήσεις, τονίζοντας την διάθεσή του να επισκεφτεί και άλλους Νομούς της χώρας, κάνοντας αρχή από το Νομό Κιλκίς. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για την μεγάλη συμμετοχή, τις άψογες διαδικασίες, το πανέμορφο-λειτουργικό και με μεράκι εξοπλισμένο γραφείο και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία από τον Σύλλογο του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.