Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Δωρεάν ρομποτική στο ΚΔΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Πλήθος τεχνολογικών μορφών επικοινωνίας επηρεάζουν την καθημερινή ζωή μας. Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στα παιδιά που είναι περικυκλωμένα από την τεχνολογία όσο ποτέ άλλοτε. 
Στόχος μας είναι δώσουμε στο παιδί να καταλάβει πότε η τεχνολογία μπορεί να το βοηθήσει εποικοδομητικά και ποια όρια πρέπει να τεθούν ώστε να μην είναι εις βάρος του η ενασχόληση με τα ποικίλα τεχνολογικά μέσα.

Το κοινό όλων των τεχνολογικών μορφών τόσο επικοινωνίας όσο και διεκπεραίωσης εργασιών είναι ο προγραμματισμός! Προγραμματισμός είναι η μετατροπή δεδομένων σε μορφή που μπορεί να καταλάβει ένας υπολογιστής. 

Οι εκπαιδευτικοί συμφωνούν ότι μια εισαγωγή στις βασικές αρχές προγραμματισμού μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να λύνουν προβλήματα και να αναπτύσσουν την κριτική και αναλυτική τους σκέψη. 

Τα παιδιά μπαίνουν στη λογική του «Αν - Τότε», αναπτύσσουν την επικοινωνία και τη συζήτηση. Γίνονται μέλη μιας ομάδας, κατανοούν την έννοια του χώρου και υπολογίζουν αποστάσεις.

Όλα αυτά στο μάθημα της Ρομποτικής γίνονται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά!

Στο ΚΔΑΠ Αλέξανδρος Παιδόκοσμος ήδη ξεκινήσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά μια διασκεδαστική και πραγματική εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.