Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εύκολα διαχειρίσιμα από καλά προετοιμασμένους μαθητές τα θέματα στα Μαθηματικά και στην Ιστορία Γενικής Παιδείας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Τα θέματα στην Ιστορία Γενικής Παιδείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της εξεταστέας ύλης. Είναι σαφώς διατυπωμένα και στις δύο ομάδες .Συγκεκριμένα, η δεύτερη ομάδα απαιτούσε καλή αφομοίωση της ύλης, ώστε οι μαθητές χρησιμοποιώντας την κριτική τους ικανότητα να συνδυάσουν εύστοχα τα ιστορικά παραθέματα και να δώσουν ολοκληρωμένες απαντήσεις. 
Στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας τα θέματα ήταν στη φιλοσοφία των περσινών θεμάτων και μπορούν να χαρακτηριστούν ως εύκολα. Είναι προσαρμοσμένα, ώστε να καλύπτουν τις βασικές γνώσεις που οφείλει να έχει ένας μαθητής, οπότε είναι εύκολα διαχειρίσιμα και από άτομα των ανθρωπιστικών σπουδών.

Με αυτά τα δύο μαθήματα λοιπόν κλείνει η αυλαία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων στα βασικά μαθήματα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά που συνεχίζουν τις επόμενες μέρες με τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων τους και στα υπόλοιπα παιδιά, καλά αποτελέσματα και να έχουν ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.