Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ermia Hotels & Resorts: «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..»

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μαρίνα Παπουνίδου, Mukhran Gulaghasvilli, Ναταλία Παπουνίδου, Κωνσταντίνος Παπουνίδης, Mamuka Jambazishvili 
Δελτίο τύπου Ermia Hotels & Resorts
Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού διασκέδασαν το Σάββατο 10 Ιουνίου οι καλεσμένοι του Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Το πάρτυ σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της σαιζόν για το πασίγνωστο πλέον καλοκαιρινό στέκι της Κασσάνδρας.
Σύσσωμη οι οικογένεια των Ermia Hotels & Resorts υποδέχθηκε τους καλεσμένους της σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με καταπληκτική live μουσική, ιδιαίτερες γεύσεις και ακόμη ωραιότερη ατμόσφαιρα, που θύμισε άλλες εποχές.

Το party στο Aelia τίμησαν με την παρουσία τους τουριστικοί πράκτορες και διοργανωτές γάμων, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι, συνεργάτες και φυσικά οι πελάτες του Nefeli Villas & Suites.

Τα Ermia Hotels & Resorts, έχοντας πλέον κάνει αισθητή την παρουσία τους στη Χαλκιδική με τέσσερα καταλύματα και το Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge, ανοίγουν με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα δραστηριοτήτων με μουσικές βραδιές και οινογευσίες, προβάλλοντας την τοπική κουλτούρα και τη γαστρονομία της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Το ηλιοβασίλεμα της Κασσάνδρας, η πανσέληνος του Ιουνίου και το κύμα της παραλίας, συνέβαλαν στην επιτυχία μιας ξεχωριστής βραδιάς, από αυτές που δικαιολογούν απόλυτα το γνωστό «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..»!

Πληροφορίες:
http://www.aeliarestaurant.com/
http://www.ermiaresorts.com/



Από αριστερά προς τα δεξιά: Κωνσταντίνος Παπουνίδης, Μαρίνα Παπουνίδου, Ναταλία Παπουνίδου, Σωτήρης Πολύζος 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Κωνσταντίνος Παπουνίδης, Kωνσταντίνα Παπουνίδου, Ναταλία Παπουνίδου, Χρήστος Ζαμπούνης 

Mήδεια Χουρσουλίδου 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.