Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Kinesis Fight club: Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Andre Ushirobiro

Δελτίο τύπου Kinesis Fight club Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 10-11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu στο γυμναστήριο του Νίκου Γουγούλα. Στο σεμινάριο δίδαξε ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής Βραζιλίας Andre Ushirobiro.
Συμμετείχε το Kinesis Fight Club από το Κιλκίς αλλά και γυμναστήρια από Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και πολλά άλλα μέρη.

Το Kinesis συμμετείχε με την αγωνιστική του ομάδα, τους Αντώνη Γιαννακίδη, Φάνη Μανουσαρίδη, Παναγιώτη Κυβελίδη και τον Ιωάννη Σιάκα,που παίρνει μεταγραφή και εντάσσεται στην ομάδα του Κιλκίς.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου έγιναν και εξετάσεις ζωνών και όλη η ομάδα προάχθηκε στον επόμενο βαθμό όπως και ο δάσκαλος Νίκος Γουγούλας που πήρε το δεύτερο Dan.

Στο Kinesis τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποιούνται μαθήματα Brazilian Jiu Jitsu υπό την εποπτεία του Νίκου Γουγούλα παράλληλα με το Kick Boxing και Kyodokyokushin Karate.

Είδη οι μικροί μαχητές στα παιδικά τμήματα καράτε διδάσκονται τεχνικές Brazilian Jiu Jitsu και έτσι εμπλουτίζεται το ήδη ολοκληρωμένο τους πρόγραμμα με νέες γνώσεις.

Το Kinesis δημιουργεί ένα νέο χώρο για παιδιά που θα λειτουργήσει ως Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ηλικίες 5 έως 12.

Στο νέο αυτό χώρο θα περιλαμβάνεται ενισχυτική διδασκαλία, παιδαγωγική γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή, Zumba, παιδικό Pilates, αυτοάμυνα υπό την μορφή καράτε, Brazilian Jiu Jitsu και πολλά άλλα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.