Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Kinesis Gym Kilkis: Enjoy Summer With Us

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis 
Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και το μόνιμο άγχος όλων μας είναι τα περιττά κιλά και το πώς θα εμφανιστούμε στην παραλία. Μην αγχώνεστε είμαστε εδώ όλο το καλοκαίρι με πολλά καθημερινά ομαδικά προγράμματα για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Παρακάτω βρίσκετε το νέο πρόγραμμα που θα ισχύει από Δευτέρα 26 Ιουνίου έως Σάββατο 29 Ιουλίου. Πολλά ομαδικά προγράμματα για τον μήνα Ιούλιο στις τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες του γυμναστηρίου και όλο το έμπειρο προσωπικό στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλές.

Μην το σκέφτεσαι έλα στην παρέα μας για ένα αξέχαστο fitness καλοκαίρι, επωφελήσου από τις καλοκαιρινές προσφορές και παρέμεινε Fit όλο το καλοκαίρι.

Σας υπενθυμίζουμε το ωράριο λειτουργίας :Καθημερινά 08:30 – 23:00
Σάββατο 12:00 – 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.