Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2017

Για τη φετινή χρονιά η Εμποροπανήγυρη της πόλης του Κιλκίς θα λειτουργήσει από 6 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή.
Σύμφωνα με τις υπ. αριθμ. 219/2017, 220/2017 και 221/2017 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς καιτης Επιτροπής Εμποροπανήγυρης, γνωστοποιούνται τα παρακάτω:

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην Εμποροπανήγυρη καλούνται να υποβάλουν αίτηση στην αρμόδιαΥπηρεσία του Δήμου από 14 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή έως την 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη.

Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν κατά περίπτωση τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1 . Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

2. Φωτοαντίγραφο της σχετικής άδειας που κατέχουν:

α) άδεια επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών ή άδεια παραγωγού λαϊκών αγορών, β) άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου), γ) άδεια συμμετοχής σε Κυριακάτικες αγορές δ) Οι λοιποί έμποροι, βεβαίωση της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) περί έναρξης εργασιών φυσικού προσώπου επιτηδευματία..

3.Πρόσφατη ταμειακή απόδειξη

4.Φωτοτυπία έναρξης δραστηριότητας ή μεταβολής εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

5. Εφόσον πρόκειται για επιχείρηση εστίασης –πώλησης τροφίμων,κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας ή πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ, και υπεύθυνη δήλωση όπου αναφέρεται ότι τα προς πώληση προϊόντα – τρόφιμα ποτά τηρούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

6. Υπεύθυνη δήλωση αποκλειστικής πώλησης εκκλησιαστικών ειδών.

7. Δημοτική ενημερότητα.

8. Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση του κανονισμού λειτουργίας Εμποροπανηγύρεως του Δήμου Κιλκίς και ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτού.

9. Κατάθεση φωτοαντιγράφου από το βιβλιάριο υγείας του ιδιοκτήτη και των εργαζομένων εφόσον πρόκειται για επιχείρηση εστίασης και διάθεσης τροφίμων –ποτών.

Aιτήσεις κατατίθενται στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων του Δήμου Κιλκίς κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η τοποθέτηση των δικαιούχων στους εκθεσιακούς χώρους της Εμποροπανήγυρης, θα γίνει με δημόσια κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από την αρμόδια υπηρεσία τον κανονισμό λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης και την απόφαση καθορισμού τελών.

Επίσης, σας γνωρίζεται ότι στο site του Δήμου e-kilkis.gr θα αναρτηθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος, η αίτηση, οι όροι λειτουργίας, η απόφαση τελών και ο χάρτης του χώρου της Εμποροπανήγυρης.

Πληροφορίες στα τηλ. 2341352239 , 2341352235, 2341352232, 2341352236.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.