Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς σε Πάρνωνα και Ξηρολίβαδο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Στον Πάρνωνα με τους κέδρους και τα έλατα και στα όμορφα γραφικά χωριά της Πελοποννήσου διεξήχθη το Σάββατο 15 Ιουλίου το ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ  "ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΏΝ" μήκους 70 χιλιομέτρων. 

Σε αυτόν τον όμορφο και απαιτητικό αγώνα συμμετείχε με επιτυχία το μέλος του Συλλόγου μας Διονύσης Λιάκος στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για τον τερματισμό του σε έναν ακόμα αγώνα υπεραπόστασης.

Η διαδρομή ξεκινάει από τον Αγ.Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού – Βαρβίτσα – Καρυές – Βούρβουρα και τερματίζει πάλι στον Αγ.Πέτρο, πραγματοποιώντας μία κυκλική διαδρομή μήκους 70χλμ. αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου διεξήχθη στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας ο  7ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου μήκους 14χλμ . Τον Σ.Δ.Υ.Κ. εκπροσώπησαν οι
Στέλιος Δελόγλου, Λάζαρος Σαρηγιαννίδης και Μιχάλης Τσιτσόλκος.

Το Ξηρολίβαδο αντίθετα με την ονομασία του είναι ένα καταπράσινο λιβάδι σε υψόμετρο 1230 μέτρα περιτριγυρισμένο από υπεραιωνόβια μαυρόπευκα και οξιές και ο αγώνας άφησε για μία ακόμη χρονιά πολύ καλές εντυπώσεις.

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.