Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Πετυχημένο το End Season Party καλοκαίρι 2017 του Kinesis -Gym Κιλκίς


Δελτίο τύπου Kinesis -Gym Κιλκίς
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που διοργάνωσε το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym για να κλείσουμε και να αποχαιρετήσουμε την επιτυχημένη Fitness σεζόν που πέρασε.

Η επιτυχία που είχε το End Season Party μας γέμισε ευτυχία και ικανοποίηση ότι η συνεχόμενη προσπάθεια μας αποδίδει καρπούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας γέμισαν χαρά με τον ενθουσιασμό τους. 

Ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στις μικρές μας φίλες, τα παιδάκια των ομάδων Zumba for Kids and Junior, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και μια ευχάριστη νότα με τις παιδικές φωνούλες και τα γέλια τους. 

Το παιδικό τμήμα ZUMBA για ακόμη μια φορά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό αποδεικνύοντας μας ότι κάθε φορά γίνονται και καλύτεροι. Μπράβο και στους γονείς που ήταν εκεί να τους καμαρώσουν παρά την υψηλή θερμοκρασία.

Η επίσημη ZUMBA Instructor του γυμναστηρίου μας Barbora Κοσμίδου συνόδευε την παιδική ομάδα Zumba, χωρίς την προσπάθεια και την υπομονή της δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα γι αυτό και την ευχαριστούμε πολύ. 

Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για να πιστοποιηθεί η προσπάθεια τους όλη την σεζόν.

Επίσης η ομάδα Ζumba Fitness χόρεψε επί μια ώρα σε ρυθμούς Zumba και Latin και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του ομαδικού προγράμματος BODYBALANCE LesMills από την γυμναστήρια και συνεργάτιδα μας Φιλιώ Ορμανίδου με την συμμετοχή μέλη και μη του γυμναστηρίου. 

Η χαλαρωτική μουσική του προηχογραφημένου προγράμματος σε συνδυασμό με τις ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα και τον ειδυλλιακό εξωτερικό χώρο σε παρέσυραν να γίνεις ένα με την ομάδα του Kinesis –Gym ακόμα και αν δεν είχες δοκιμάσει ξανά.

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση ενός πρωτοποριακού και άκρως εντυπωσιακού προγράμματος που γίνεται στις αίθουσες του γυμναστήριο μας, Aerial Yoga and Pilates, ένα πάντρεμα γυμναστικής και αρμονίας πάνω σε μια υφασμάτινη αιώρα. 

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τόσο την Φιλιώ Ορμανίδου όσο και την αθλήτρια του γυμναστήριο μας Κική Γεωργιάδου για την συμμετοχή. 

Όλοι οι επισκέπτες πήραν μια γεύση από τι γίνεται στις αίθουσες του γυμναστηρίου, έμειναν έκπληκτοι από τις έμπειρες γυμνάστριες και η θέληση να δοκιμάσουν και να ενταχθούν σε κάποια ομάδα όλο και ανεβαίνει.

Στο τέλος ακολούθησε garden party στον ξεχωριστό χώρο της Sigmaland. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την διεύθυνση της Sigmaland για την υπέροχη φιλοξενία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Η άψογη συνεργασία που έδειξε έκανε την εκδήλωση ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Οι εκδηλώσεις του Kinesis-Gym δεν σταματούν εδώ, συνεχίζουμε δυναμικά όλο το καλοκαίρι γιατί εσείς μας το ζητήσατε δίνοντας μας ώθηση για νέα πρωτοπόρα events εντός και εκτός γυμναστηρίου. 

Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη 6 Ιουλίου στην αίθουσα Fitness Training Hall του γυμναστήριο μας για την παρουσίαση του BODYPUMP 102.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.