Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Κιλκισιώτες αστυνομικοί ξερίζωσαν 24 χασισόδεντρα στις Σέρρες

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (18 Αυγούστου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, ένας 39χρονος ημεδαπός και μία 42χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνεται και ένας 45χρονος ημεδαπός, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν ο 39χρονος και η 42χρονη σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του 45χρονου, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 4,5 έως 5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της κτηνοτροφικής μονάδας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

· ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 8 κιλών και 656 γραμμαρίων,

· ποσότητα ρητίνης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 18 γραμμαρίων και

· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.