Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τα είπανε και τα συμφωνήσανε για την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της φετινής Εμποροπανήγυρης Κιλκίς εξετάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς με τη συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Ταλαμπίρη, της Διοικήτριας Τροχαίας Κυριακής Μαγνήσαλη, του αναπληρωτή Διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Νικολάου Φωτιάδη και του Πρόδρομου Πεντζερετζή ως εκπροσώπου του Δήμου Κιλκίς και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης.
Επί τάπητος τέθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους χώρους όπου θα λειτουργήσει η Εμποροπανήγυρη και η επιτήρησή τους από αστυνομικούς της Τροχαίας ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συχνότητα των αστυνομικών περιπολιών στην περιοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και στις παράπλευρες οδούς Στρωμνίτσης και Μεσημβρίας για την εμπέδωση της καθαριότητας και του κλίματος ασφαλείας στους περιοίκους. 

Το θέμα έθεσε ο κ. Πεντζερετζής ζητώντας την ενεργότερη αστυνομική συνδρομή, ύστερα από σχετικές καταγγελίες περιοίκων στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, και η ανταπόκριση ήταν θετική.

Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε, σε ότι αφορά ζητήματα ασφάλειας του πολίτη, η χαμηλή παραβατικότητα κατά τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης. Χαρακτηριστικά τονίστηκε ότι τα τελευταία τρία χρόνια δεν καταγράφηκε ούτε ένα κρούσμα κλοπής στους πολυσύχναστους και μη χώρους της και τούτο ως ένα βαθμό οφείλεται, όπως αναφέρθηκε και στους συχνούς ελέγχους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς αλλά και στις εντατικές προσπάθειες του Δήμου Κιλκίς αναφορικά με τη νομιμοποίηση των συμμετεχόντων εκθετών. 

Δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκθέτη η συμμετοχή στη διοργάνωση αν δε πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Κιλκίς διανέμει σε κάθε εκθέτη ενημερωτικό φάκελο που περιέχει έντυπο με οδηγίες για τις υποχρεώσεις του βάσει της κανονιστικής απόφασης για την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς, την εμπορική – επαγγελματική άδεια, την άδεια εγκατάστασης και το πρόγραμμα των συνολικών εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης.

Τέλος, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.