Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Δρομείς Υγείας Κιλκίς: Σαββατοκύριακο σε Νέα Πέραμο, Άνω Μηλιά και Άρδα

Υπογράφουν οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς
Στην Νέα Πέραμο διεξήχθη το Σάββατο το 4o Aquathlon ένας αγώνας διάθλου με 1.000 μέτρα τρέξιμο στην αρχή, 800 κολύμπι και 5.000 τρέξιμο στο τέλος. Τον Σ.Δ.Υ.Κ. εκπροσώπησε ο «συνήθης ύποπτος» Στέλιος Δελόγλου τερματίζοντας όπως πάντα χαμογελαστός άλλον έναν αγώνα.
Την Κυριακή 30 Ιουλίου διοργανώθηκε ο 7oς "Δρόμως των Μουσών" στην Ανω Μηλιά και ο Σ.Δ.Υ.Κ. ήταν εκεί! Οι Σταύρος Καραγιάννης, Μιχάλης Τσιτσόλκος, Στέλλιος Δελόγλου, Παναγιώτης Τριαρίδης, Πέτρος-Βαλάντης Στεφανίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Απόστολος Γιοβναστάκης και Ντορίς Παλάσκα έτρεξαν στον πολύ όμορφο αυτόν αγώνα μήκος 16.300 μέτρων.

Την Κυριακή έγινε επίσης και ο 2ος παραποτάμιος δρόμος Άρδας 2017. Ένας αγώνα δρόμου 10 χιλ. όπου συμμετείχε το νέο μέλος μας Κώστας Καραμπατζιάκης, που λόγω μετάθεσης θα μας εκπροσωπεί πλέον από τον Έβρο.

Στις Ιταλικές Άλπεις βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο συντοπίτης μας Κοσμίδης Θανάσης τρέχοντας έναν πολύ δύσκολο αγώνα που φτάνει μέχρι τα 3.150 μέτρα υψόμετρο τον Dolomites Skyrace. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και του ευχόμαστε και άλλες «διεθνείς συμμετοχές»

Το καλοκαίρι αποδεικνύεται «θερμό» για τον Σ.Δ.Υ.Κ. Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.