Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Κιλκίς: Έκλεισε μέχρι νεωτέρας το πάρκινγκ στις δίδυμες καπναποθήκες

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κιλκίς, μετά από έγγραφη αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς σχετικά με την πτώση επιχρισμάτων (σοβάδων) στο χώρο των διδύμων καπναποθηκών (πρώην στρατιωτικό πρατήριο Διαλέτη) Κιλκίς, διενήργησε αυτοψία στο εν λόγω κτήριο.  
Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι οι αποσαρθρώσεις της τοιχοποιίας καθιστούν επικίνδυνο το κτίσμα τόσο για την ασφάλεια της κυκλοφορίας των πολιτών όσο και της στάθμευσης των οχημάτων στον περιβάλλοντα χώρο του.

Η τεχνική έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης κοινοποιήθηκε στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (Αυτοτελές Γραφείο Κιλκίς, πρώην Κ.Ε.Δ.) στην οποία ανήκει η ιδιοκτησία των δίδυμων καπναποθηκών προκειμένου να προχωρήσει στις δέουσες επισκευαστικές εργασίες, αφού προηγουμένως λάβει άμεσα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεννόηση με την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς, έλαβε τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς να συμβάλλει στην εκκένωση του χώρου από οχήματα ώστε ο ιδιοκτήτης να υλοποιήσει τις απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου.

Σημειωτέον ότι ο περιβάλλων χώρος του πρώην στρατοπέδου Διαλέτη έχει λειτουργήσει για πολλά χρόνια ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων κατοίκων της περιοχής, με ενέργειες παλαιοτέρων Δημοτικών Διοικήσεων.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του κτηρίου, ο Δήμος Κιλκίς θα προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες, με τις αντίστοιχες νομιμοποιητικές αποφάσεις, για την εκ νέου χρήση του προαύλειου ως χώρου στάθμευσης οχημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.