Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

"Για να μην βρέχονται οι τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ"

Δελτίο τύπου Ν. Τατίδη
Πολιτευτή ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Ξεκίνησαν τα μαθήματα στα σχολεία και από τις πρώτες ημέρες τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ, έκαναν αποχή από τα μαθήματά τους για να διεκδικήσουν κάποια αιτήματα. 

Ένα από τα αιτήματα και από τα ποιο σοβαρά κατά την άποψη του διευθυντή, των καθηγητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είναι "ένα στέγαστρο στην στάση" του λεωφορείου όπου είτε κατεβαίνουν τα παιδιά από το λεωφορείο είτε περιμένουν το λεωφορείο κάτω από τις φυσικές συνθήκες, βροχή, κρύο, αέρα κ.λπ. 
Θέμα που θα έπρεπε να είχε επιλυθεί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολικών κτιρίων Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, της περιοχής. Είναι από τα μεγαλύτερα σχολικά κέντρα του Κιλκίς, το σχολικό συγκρότημα στα παλιά σφαγεία.
Με την παρέμβαση του Τατίδη Νικολάου Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Κιλκίς, υποσχέθηκε η εταιρία ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ να δώσει έναν προκατασκευασμένο χώρο, κυψέλη, για την στάση του λεωφορείου των μαθητών. 

Μπορεί να μας έφυγε ο Βασίλης Σεργιαννίδης άφησε όμως συνεχιστές του έργου του, οι συνεχιστές του εργοστασίου, πάλι πρόθυμοι όπως ο κ. Σεργιαννίδης να προσφέρουν στην πόλη του Κιλκίς παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Με την παρέμβαση του Τατίδη Νικολάου Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Κιλκίς και την καλή διάθεση του συμβουλίου της PRECONSTRUCTA A.E.B.T.E. το κέλυφος της στάσης υπάρχει, πρέπει οι Υπηρεσίες του Δήμου να οριοθετήσουν την θέση για να τοποθετηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.