Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Έσπασε σωλήνας υψηλής πίεσης μεταφοράς ατμού στο νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων
"Πρόσφατα δείξαμε εικόνες με τις συνθήκες που επικρατούν στα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς. Εικόνες φυλακών υψίστης ασφαλείας και χειρότερες.
Μας διέψευσε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Βλάχου. Είπε ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που δώσαμε στη δημοσιότητα είναι παλαιές και ότι τα πλυντήρια του Νοσοκομείου επισκευάσθηκαν.

Διέταξε ΕΔΕ για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.

Τι έχει να μας πει για τούτο;

ΠΕΜΠΤΗ 7/9/2017: 
Νέα μηχανική βλάβη στο Στεγνωτήριο του πλυντηρίου του Νοσοκομείου. Του ενός εκ των τριών. Ξαφνικά αναπηδούσε (μήπως είναι η πρώτη φορά;) με μεγάλη ταχύτητα.

Από τις αναταράξεις μετακινήθηκε από το μέρος που είχε τοποθετηθεί, αν και ζυγίζει πάνω από 500 κιλά. Το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί ο σωλήνας υψηλής πίεσης μιας ίντσας μεταφοράς ατμού. Η θερμοκρασία του ατμού που μετέφερε ο σπασμένος σωλήνας ξεπέρναγε τους 160οC.

Στο χώρο των πλυντηρίων υπήρξε μεγάλη διαρροή ατμού και έκαιγε ο τόπος. Επίσης ατμός με υψηλή θερμοκρασία πέρασε στο διάδρομο του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται τα Εξωτερικά ορθοπεδικά ιατρεία. Εκείνη την ώρα υπήρχαν εκεί ασθενείς και συνοδοί.

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και το προσωπικό του πλυντηρίου, οι ασθενείς και οι συνοδοί στο διάδρομο του κτιρίου αντιμετώπισαν λιποθυμικές τάσεις.

Η υψηλή πίεση θα μπορούσε να σκοτώσει με τη δύναμη που είχε ανθρώπους εάν βρίσκονταν στην ακτίνα της διαδρομής της πίεσης του σπασμένου σωλήνα.

Επίσης ο ατμός υψηλής θερμοκρασίας θα μπορούσε να προκαλέσει εγκαύματα σε ανθρώπους, κυρίως προσωπικό του πλυντηρίου.

Και μη χειρότερα. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο κίνδυνος συνεχίζει να είναι μεγάλος στα πλυντήρια του Νοσοκομείου.

Πού είναι οι επισκευές της κας Διευθύντριας και του κου Πολάκη;"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.