Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λέει η ΝΤΟΠΛΕΡ για την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της

Δελτίο τύπου ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΒΕΕ
Την 27.09.2017 από πυρκαγιά στην εξωτερική αποθήκη της εταιρίας παραγωγής ανελκυστήρων ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΒΕΕ προκλήθηκε ολοσχερής καταστροφή των φυλασσόμενων αποθεμάτων και των εγκαταστάσεων της αποθήκης αυτής.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, Παιονίας και Γιαννιτσών και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η διοίκηση της Εταιρίας είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση έκτακτης κατάστασης πυρκαγιάς, η φωτιά περιορίστηκε στο χώρο της αποθήκης, δεν επεκτάθηκε στους χώρους παραγωγής και γραφείων και δεν κινδύνεψε κανένας εργαζόμενος.

Στο διήμερο που ακολούθησε διενεργήθηκαν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από
πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Ασφαλιστικών Εταιριών και επετράπη η άμεση λειτουργία της Παραγωγικής μονάδας και των Γραφείων.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 02.10.2017 η Εταιρία μπαίνει σε κανονική λειτουργία, διοικητικά και παραγωγικά και παράλληλα θα προωθηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την εκτίμηση του ύψους της ζημιάς σε συνεργασία με τους πραγματογνώμονες των ασφαλιστικών εταιριών. Εντός του επόμενου δεκαημέρου αναμένεται και η έκδοση του σχετικού πορίσματος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η διοίκηση της ΝΤΟΠΛΕΡ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους πυροσβέστες που συνετέλεσαν στην άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες της εταιρίας που βοήθησαν να επαναλειτουργήσει η εταιρία πιο γρήγορα καθώς και σε όλους τους φίλους της εταιρίας που στάθηκαν στο πλευρό μας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Πολύκαστρο, 29 Σεπτεμβρίου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.