Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Κιλκίς: Πετυχημένη η ημερίδα με θέμα, "Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετινγκ"

Δελτίο τύπου Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς
"Η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση ημερίδας που διοργάνωσε για τα μέλη της και τους εργαζομένους στα Αρτοποιεία, με τίτλο "Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετινγκ" στην ενημερωτική ημερίδα αναλύθηκε η βασική μεθοδολογία, οι αρχές, οι τεχνικές και τα εργαλεία μάρκετινγκ που καθοδηγούν τους Αρτοποιούς στο πως η επιχείρηση τους θα διαχειρίζεται την πελατειακή εμπιστοσύνη και θα εστιάσει στην ανάγκη ισορροπίας μεταξύ καταναλωτικών και επιχειρηματικών αναγκών.
Παράλληλα διευκρινίστηκε το πως και γιατί ο Φούρνος της Γειτονιάς δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί τον πιο ελκυστικό, αρωματικό και γευστικό χώρο σε κάθε γειτονιά, το κατάστημα που όλοι αγαπούν, εμπιστεύονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Την ημερίδα παρουσίασε ο Δρ Δασόπουλος Πέτρος, Businnes Strategist και πιστοποιημένος Coach και εκπαιδευτής Στελεχών Επιχειρήσεων.

Με την παρουσία του τίμησαν την ημερίδα ο Δ/ντής και ο Προϊστάμενος Δ/νσης Ανάπτυξης Κος Μεταλλίδης και ο Κος Σωτηριάδης Παντελής, ο εκπρόσωπος του Κεκ Επιμορφωτική Κος Αβραμίδης όπου ενημέρωσε τα μέλη για τα ΛΑΕΚ, ο οικονομικός σύμβουλος Κος Πόλυς Βασιλειάδης, από το Σωματείο Αρτοποιών Υπαίθρου Θεσ.νίκης Κυρία Μποχωρίδου Ελένη και ο Κ. Σιδηρόπουλος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ!

Ευχαριστούμε και τις εφημερίδες ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΓΝΩΜΗ για την άμεση ανταπόκριση ανάρτησης της πρόσκλησης της ημερίδας."

Υπογράφει για την Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς
Ο Πρόεδρος
Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.