Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη και πρόκριση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Κύπελλο.

Δελτίο τύπου Αλέξανδρουα Κιλκίς 
Με σκορ 5-0 επικράτησε ο Αλέξανδρος επί του αξιόμαχου Ποντιακού Αγ. Χαραλάμπους στο παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Ένα παιχνίδι με επιθετικό μονόλογο για τον Αλέξανδρο που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ευτύχησαν να πετύχουν πέντε τέρματα , ενώ δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά πέρα από 2-3 περιπτώσεις. 

Τον χορό τον γκολ άνοιξε στο 45’ ο Κοντζαμπουικίδης με εκπληκτική καρφωτή κεφάλια μετά από υποδειγματική σέντρα του Αποστολίδη από τον πλάγιο διάδρομο. Το 2-0 από τον ίδιο παίκτη (Κοντζαμπουικίδη) με κοντινό πλασέ στο 61’ όταν δέχτηκε την κάθετη ασίστ του Γιαξή και βρέθηκε τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Το 3-0 σημείωσε στο 68’ με σουτ κεραυνό ο Τσολακίδης ανοίγοντας και αυτός λογαριασμό στα γκολ με την νεα του ομάδα , ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και με τον ίδιο τρόπο ήρθε το 4-0 από τον Αγαθαγγελίδη. 

Το σκορ έκλεισε ο Γιαξής με όμορφο γυριστώ σουτ από το ύψος του πέναλτι και ασίστ του Ιωαννίδη. Στα αξιοσημείωτα τα δυο χαμένα πέναλτι , ένα για κάθε ομάδα , στο 43’ για τον Αλέξανδρο και το 47’ για τον Ποντιακό.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς την επόμενη Κυριακή για το κύπελλο με αντίπαλο που θα κληρωθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύνθεση : Ζάικος , Busdra ( 70’ Βασιλειάδης ) , Παμπουκίδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Καλόνικος , Αγαθαγγελίδης , Ιωαννίδης , Κοτσαμποϊκίδης , Ντουντούκης (65’ Τσολακίδης ) , Αποστολίδης (59’ Βαχαρέλης ) ενώ έμειναν στον πάγκο οι Κωστελίδης , Αλεξανδρίδης , Κάργας , Τζεβελέκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.