Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Και ο Βασίλη Φώτιος από τον Αλέξανδρο Κιλκίς στον ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς 
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ φαίνεται πως περνάει με επιτυχία το κατώφλι για τη στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 
Ο 11χρονος Φώτης Βασίλη συμμετείχε στο πρόσφατο Camp Αξιολόγησης που από κοινού συνδιοργάνωσαν το τμήμα Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. 

Ο μικρός ποδοσφαίριστής έπεισε τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ταλέντο του, παρακολουθεί τις προπονήσεις με το τμήμα Κ12 της ΠΑΕ και πρόσφατα επέστρεψε από την αποστολή του τμήματος στη Βουλγαρία, όπου είχε πολύ καλές εμφανίσεις. 

Στο στόχαστρο του Τμήματος Scouting του ΠΑΟΚ είναι κι άλλα παιδιά από την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αλλά και άλλοι μικροί ποδοσφαιριστές από το νομό Κιλκίς. 

Για το λόγο αυτό διοργανώνεται στο Κιλκίς το 2ο CAMP Αξιολόγησης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2009, 2008, 2007, 2006, 2005 και 2004. Πληροφορίες στη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου ή στα τηλέφωνα 6944351456 και 2341070313.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.