Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι ποντικοί που είχαν ρημάξει λουόμενους στα νότια προάστια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23-8-2017 για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων. 
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού.


Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:


1. (επ) SKAFF (ον) FOUAD του CHARBEL και της SUZY γεννηθέντα στις 27-3-1981 στο Λίβανο


2. (επ) OBEID (ον) SIZAR του ABDOLAH και της HASSUM γεννηθέντα στις 1-4-1991 στη Συρία


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 11-3-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, τη διευκόλυνση της διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9856169 του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.