Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο νομό Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θέτοντας ως στόχο, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές/τριες Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης, δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.


Έτσι υιοθετεί ως σύνθη
μα της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον έτος 2017-2018, "Αθλούμαι-Χαράζω το μέλλον".

Τα σχολεία της Δ/νσης Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού υλοποίησαν με φαντασία και μεράκι πολυποίκιλες δράσεις, όπως :

α)κινητικές δραστηριότητες με παιχνίδια Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου, Χειροσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αγωνίσματα στίβου, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, αντιπτέριση, ποδηλασία, σκάκι καθώς και παιχνίδια ψυχοκινητικής αγωγής.

β) σε αρκετές σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και προβολές ταινιών σχετικές με το θέμα της ημέρας καθώς και καλλιτεχνικές και εικαστικές δημιουργίες.

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις αθλητικές δραστηριότητες και τις υπόλοιπες δράσεις ανέδειξαν την επιτυχία της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στον τόπο μας.

Εκπροσωπώντας τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, τα μέλη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Κιλκίς επισκέφθηκαν όλα τα σχολεία της πόλης όπου κατέγραψαν τις δράσεις και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές καθώς και στους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για την συμμετοχή τους στην ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού.

Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των σχολείων της Δ/νσης Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς. Ως υπεύθυνοι οργάνωσης των παραπάνω δράσεων, ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία, συμβάλλοντας έτσι στην καταξίωση της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ως μιας ημέρας ιδιαίτερης για μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.