Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

"43 χρόνια Νέα Δημοκρατία"

Ανακοίνωση ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς 
 "Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.''

Ηταν μερικά από τα βασικά σημεία, ο κεντρικός άξονας της ομιλίας - διακήρυξης του αειμνήστου Προέδρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 4 Οκτωβρίου 1974 ημερομηνία ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Από τότε έως σήμερα η ΝΔ αποτελεί τον πιο ισχυρό και διαχρονικό στο πέρασμα των χρόνων πολιτικό οργανισμό της χώρας και εκ των βασικών δυνάμεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως μέλος του Λαϊκού Κόμματος.

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πάντοτε πιστή στην αποστολή της πορεύθηκε και θα συνεχίσει να πορεύεται έχοντας ως στήριγμα της τις αρχές της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ευημερίας των πολλών συμβάλλοντας με όλες τις τις δυνάμεις για την εκπλήρωση των βασικών στόχων από ιδρύσεως της που ''ακούνε'' στο τρίπτυχο:κοινωνική πρόοδος-οικονομική ανάπτυξη-ευρωπαϊκός προσανατολισμός.

Με ''οδηγό'' τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και τα άξια ανά τη χώρα στελέχη της η ΝΔ προετοιμάζεται με όραμα, οργάνωση και εμπειρία να αναλάβει τη διακυβέρνηση και να εκπληρώσει το ζητούμενο των πολιτών την Αξιοκρατία για να μπορέσει η Πατρίδα μας να οδηγηθεί σε κανονικές συνθήκες μετά το ρίσκο που αποδείχθηκε τεράστιο με το πισωγύρισμα στο παρελθόν από την πιο αποτυχημένη πολιτικά κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Την κυβέρνηση που μοίρασε φρούδες ελπίδες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Ελληνες καθώς υποσχέθηκε τόσα πολλά και δεν έπραξε τίποτε άλλο παρά το χειρότερο, την χρεοκοπία της χώρας (κλείσιμο τραπεζών το καλοκαίρι του 2015 - επιβολή των capital control).

Με την Συμφωνία Αλήθειας που καθημερινά εμπλουτίζει ο αυριανός πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης επισκεπτόμενος την Ελλάδα η ΝΔ θα ξανακάνει την Πατρίδα μας ισότιμη και αξιοπρεπή στο παγκόσμιο γίγνεσθαι γιατί οι Ελληνες ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Χρόνια Πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.