Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Δραστηριότητες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, κατά την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Υπογράφει η Ελένη Τεχλικίδου
Διευθύντρια Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς 
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια της εγκυκλίου που εξέδωσε η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στην 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να εμπλακούν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ και του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Κιλκίς, με τη συνεργασία των μαθητών/τριών και του προσωπικού και των δύο δομών.

Με την καθοδήγηση της Διευθύντριας τους Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς κας Τεχλικίδου Ελένης, των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Θεοδοσίου Ρακιτζόπουλου και Γεώργιου Χαριτωνίδη, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δραστηριότητες όπως ποδηλασία στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, διαδραστικά παιχνίδια, ασκήσεις με εμπόδια, κατασκευή κότινου, ζωγραφική, χειροτεχνίες, και δραστηριότητες στις οποίες μετείχαν όλοι οι μαθητές/τριες.

Στόχος των δραστηριοτήτων ήταν η άθληση να αποτελέσει μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, που θα τους συνοδεύει στην ενήλικη ζωή τους.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κος. Φ. Παρπόρης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού κ. τα μέλη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Ελένη Μουρατίδου, κ. Βαρβάρα Δημητριάδου και κ. Σόνια Παναγιωτίδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.