Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Επιστολή Κ. Βιολιτζή προς όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κάθε τόπος έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του, κάθε επιχείρηση έχει αδύνατα και δυνατά σημεία και σε κάθε εποχή υπάρχουν δυσκολίες μα και πολλές ευκαιρίες. Η επιχειρηματικότητα είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την κοινωνική ευημερία.

Τα επιμελητήρια πρέπει να αποτελούν τον πλέον σημαντικό θεσμό της επιχειρηματικής δραστηριότης, προωθώντας καινοτόμες και σύγχρονές πολιτικές που θα συνδράμουν ουσιαστικά στην αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών στον σημερινό ταχύτατα εναλλασσόμενο περιβάλλον.

Στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του τόπου μας διαβλέπεις έντονα την κοινωνική επιθυμία για ανανέωση των προσώπων, των ιδεώνκαι των οραμάτων.

Σε αυτό το κάλεσμα λαμβάνω πρωτοβουλία μαζί με ένα πυρήνα επιχειρηματιών που έχουν δίψα για προσφορά, γνώση για το σήμερα, αγωνία για το αύριο και έχουν ως στόχο να διεκδικήσουν και να αναλάβουν τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς . Ένας στόχος που δεν είναι αυτοσκοπός αλλά εντάσσεται μέσα σ’ ένα πλαίσιο δημιουργίας και αναγέννησης που τόσο ανάγκη έχει ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος του Κιλκίς.

Οραματιζόμαστε ένα Επιμελητήριο ισχυρό, αποτελεσματικό, οικονομικά και πολιτικά ανεξάρτητο, βιώσιμο και διάφανο. Δεν θα παρέχει μόνο γρήγορες και άμεσες διοικητικές υπηρεσίες, για τις οποίες καταβάλλονται τέλη, αλλά θα είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος φορέας ενημέρωσης, ουσιαστικής υποστήριξης των μελών του, χωρίς να σταματά να υιοθετεί καινοτόμες ιδέες που ενισχύουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο του Κιλκίς μπορεί να πετύχει όλα τα παραπάνω με μία ισχυρή Διοίκηση η οποία δεν θα έχει πρωταρχικό σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση των μελών της αλλά την ουσιαστική εξυπηρέτηση των εμπόρων και επαγγελματιών και δεν θα αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις και άλλες σκοπιμότητες."

*Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Τηλέφωνο: 2341025858/6945803560



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.