Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Νίκη για την νέα φουρνιά των "Ελπίδων" του Αλέξανδρου Κιλκίς

Με νίκη συνέχισε η νέα φουρνιά Ελπίδων, παιδική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 της Αναγέννησης Προχώματος αφού στο 9’ το σκορ ήταν 3-0.

Από εκεί και μετά οι νεαροί Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές, πήραν αψήφιστα το ματς και έχασαν 9 κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αφού η φλυαρία επικράτησε. 

Το 1-0 στο 2’ από τον Ζάλτο, όταν από καταπληκτική κάθετη πάσα του Σοφή βγήκε τε τα τετ με το τερματοφύλακα, και αφού πέρασε και αυτόν πλάσαρε σε άδεια εστία.

Στο 4’ ο Τουτσίδης με πλασέ το 2-0 από ασίστ του Κατσάρα ενώ ο ίδιος παίκτης το 3-0 στο 9’ επίσης με κοντινό πλασέ μετά από ωραία εκτέλεση στατικής φάσης από τον Ρεμπετσιώτη. Η φιλοξενούμενη μείωσε στα 55’ & 62’. 

Επόμενο παιχνίδι για την Παιδική ομάδα της Ακαδημίας του Κιλκίς, της οποίας το ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα με προσθήκες από την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, το Σάββατο 21/10/17 στη Σίνδο με την τοπική Α.Ε. Νέων.

Σύνθεση: Σιάπκαρης, Ναλμπάντης, Μακάριος (45’ Σαββίδης) , Παρτσαλίδης , Περπερίδης (55’ Βαφειάδης), Ρεμπετσιώτης (48’ Μπατσέλι), Τουτσίδης (68’ Κυμπαρίδης), Σοφής, Ζάλτος, Κατσάρας, Σπασόπουλος (40’ Ζιούτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.