Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ξέσπασε ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός εμφανίστηκε έτσι ακριβώς όπως τον θέλουν οι φίλοι του, κερδίζοντας με 4-0 τη Κυριακή τον Καμπανιακό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Πρώτη νίκη για το συγκρότημα του Λεωνίδα Υφαντίδη, που άφησε ικανοποιημένους τους 300 και πλέον φίλους του που βρέθηκαν στη κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου.

Οι Κιλκισιώτες μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και απείλησαν στο 6' με τον Καθάριο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δρόσος έκανε την ατομική ενέργεια, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Παπαδημητρίου με πλασέ στη κίνηση άνοιξε το σκορ.

Στο επόμενο λεπτό ο Κιλκισιακός ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στη περιοχή. Από το 15' και μετά ο Καμπανιακός ισορρόπησε, δίχως όμως να απειλήσει την εστία του Κολιοφούκα.

Στο 41' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Ματεντζίδης με προβολή πέτυχε το 2-0.

Στο επόμενο λεπτό ο Παλάσκας έβαλε τη κόντρα στο σουτ του Μπάλιου με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο ΑΟΚ μπήκε δυνατά και αφού πρώτα ο Μπελίτσας είχε καλή στιγμή στο 56', στο 59' ήρθε και το τρίτο τέρμα.

Ο Μοσχάκης έβγαλε τη πάσα σε θέση αριστερά για τον Μπελίτσα, που σέντραρε για τον Παπαδημητρίου. Ο νεοαποκτηθείς φορ αν και με πλάτη στην εστία γύρισε άψογα και με το αριστερό πέτυχε το 3-0.

Στο 73' καλό σουτ του Παγωνίδη με τη μπάλα να καταλήγει λίγο έξω. Τελικό σκορ 4-0, όταν ο Μοσχάκης στο 77' από στατική φάση βρήκε τον Παλάσκα που με κεφαλιά χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός φιλοξενείται στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή.

ΘΕΑΤΕΣ 350

Κίτρινες: Ρακαβίνας, Τσιότσκας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (63' Καρασίμος), Μπελίτσας, Λογγινίδης (72' Πολύζος), Παπαδημητρίου (79' Πιπερτζής), Μοσχάκης, Καθάριος (81' Νικολαΐδης).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Κιβρακίδης, Αλμπάνης, Πανούσης, Παγωνίδης, Χριστοδουλίδης, Καλογιάννης (76' Τσιότσκας), Ρακαβίνας, Βασαΐτης (68' Καρασαββίδης), Μπάλιος (46' Χουζούρης), Χατζηβασιλειάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.