Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αγιασμός στις Αστυνομικές Σχολές Μετεκπαίδευσης σε Αθήνα και Βέροια

Τελετές αγιασμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα (23 Οκτωβρίου 2017) το πρωί, στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Ακαδημίας, σε Αθήνα και Βέροια αντίστοιχα, ενόψει του νέου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης - Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.

Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους μετεκπαιδευόμενους και εξέφρασαν ευχές για καλή και παραγωγική φοίτηση.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικοί Διευθυντές Βασίλειος Ρόκκος και Ευάγγελος Καραπαπάς, αντίστοιχα, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Υποδιοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μάριος Βασιλακόπουλος και το προσωπικό της Σχολής.

Σε αντίστοιχη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, στο Πανόραμα Βέροιας, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Μητροφάνης Τουτζιαράκης.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας αφού καλωσόρισαν τους μετεκπαιδευομένους, τους έδωσαν ευχές για καλή και δημιουργική φοίτηση.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα, ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας και το προσωπικό της Σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.