Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί την «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ»

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει και δημοσίως τις θερμότερες ευχαριστίες του στη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» και προσωπικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Θανάση Κουκάκη, για την στήριξη που παρείχε στον φορέα μας, ικανοποιώντας σχετικό αίτημά μας.

Η δωρεά νέου πολυμηχανήματος (εκτυπωτή και φαξ), η αναβάθμιση του Η/Υ μας, καθώς και η χορηγία του για την εκδήλωσή μας με θέμα «Η συμβολή της γυναίκας στον πόλεμο του ’40, την Κατοχή και την Αντίσταση», μας τιμά ιδιαίτερα και συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.

Κυρίως όμως η ευγενική του χειρονομία, και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους όπως αυτούς που βιώνουμε σήμερα, επιβεβαιώνει τις δικές μας προσπάθειες και πρωτοβουλίες στο χώρο του Πολιτισμού, που έχουν αποδέκτες το σύνολο των συμπολιτών μας, γεγονός που μας ενθαρρύνει και μας ενδυναμώνει για τη συνέχεια.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε στην περιοχή μας, αρωγούς σαν τη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» που βοηθούν στην εκπλήρωση των πολυποίκιλων στόχων και σκοπών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.