Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δυναμική υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βιολιτζή

Μετά από τις συνεχείς αναβολές στην ημερομηνία διεξαγωγής τους, οι εκλογές στα επιμελητήρια της χώρας έκλεισαν για τον προσεχή Δεκέμβρη. Στο ν. Κιλκίς, την ερχόμενη Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα αιρετά μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωση καθόδου του γνωστού και αγαπητού σε όλους, επιχειρηματία Κωνσταντίνου Βιολιτζή.

Πρόκειται σίγουρα για μια δυναμική υποψηφιότητα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, κι αυτό γιατί ο Κώστας είναι ένα πρόσωπο νέο και άφθαρτο, με απήχηση στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο και με ένα όνομα που έχει συνδυαστεί με τη σοβαρότητα, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη.

Η συλλογικότητα, ο διάλογος, οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και οι συνεργασίες, είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που θα προτάξει και θα μετουσιώσει σε πράξη, όπως μαθαίνουμε, για να ενισχύσει τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Αν μη τι άλλο μια υποψηφιότητα που δημιουργεί προοπτική και αισιοδοξία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.