Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym, ευχαριστούν θερμά...

Ανακοίνωση Kinesis for Kids και Kinesis-Gym
Η διεύθυνση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym θέλει να ευχαριστήσει θερμά την συνάδελφο γυμνάστρια και διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς κ. Αφροδίτη Ντίνου για την πρόσκληση, την εισήγηση και την παρουσία μας στην γιορτή του σχολείου στο ΔΑΚ Κιλκίς στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Το γυμναστήριο και το ΚΔΑΠ εκπροσώπησε ο διευθυντής τούς Παναγιώτης Μαυρογενίδης και η Zumba Instructor Μπάρμπορα Κοσμίδου που έδωσε ένα λάτιν χρώμα στην εκδήλωση ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά (μας) είναι το μέλλον και πρέπει όλοι μας, ο καθένας από το "δικό του" μετερίζι να στηρίξουμε την νέα γενιά επενδύοντας σε αυτά.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.