Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Συμμετοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών στην Έκθεση «SER-EXPO 2017»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία του πληροφοριακού περιπτέρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, στο πλαίσιο της Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης, στην πόλη των Σερρών «SER-EXPO 2017».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης (από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2017), οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το πληροφοριακό κέντρο και να ενημερωθούν για τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και στην προστασία και εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Ιδιαίτερη προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής και για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε ειδικός προσομοιωτής τροχαίων ατυχημάτων και επίδειξη των τεχνικών μέσων που διαθέτουν οι αστυνομικοί για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, ενώ τα παιδιά συμμετείχαν σε διαδραστικές δραστηριότητες σε ειδικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που δημιουργήθηκε.

Οι πολίτες ενημερώθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα, την προστασία από εξαπάτηση, την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, αλλά και το έργο που επιτελείται, τόσο σε προληπτικό και κατασταλτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κοινωνικών δράσεων, μέσω προβολών βίντεο και έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Τέλος, τα παιδιά συμμετείχαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν την Αστυνομία», δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό την απαραίτητη κουλτούρα οδικής ασφάλειας από μικρή ηλικία.

Σημειώνεται ότι το πληροφοριακό περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκαν χιλιάδες πολίτες και παιδιά και δόθηκε η ευκαιρία της ενημέρωσης και επικοινωνίας με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.