Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

1 χρυσό και 5 χάλκινα μετάλλια, για τους τζουντόκα του Αίαντα Κιλκίς, στο 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Τζούντο

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Πέτυχαν με 6 συμμετοχές 6 μετάλλια, προδιαγράφοντας έτσι το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού αθλήματος στο νομό Κιλκίς, οι συνήθεις ύποπτοι Κιλκισιώτες Τζουντόκα του Αίαντα Κιλκίς, παρουσία της Ελληνίδας Γιαννιώτισσας Χάλκινης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Τζούντο Μπουκουβάλλα Ιουλιέτας.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 η αποστολή των 6 αθλητών και συνοδών τους ταξίδεψαν στο Ηρωικό Καλπάκι Ιωαννίνων και εκπροσώπησαν τον Αίαντα Κιλκίς επιστρέφοντας με 6 μετάλλια στις αποσκευές και στο tatami του συλλόγου τους.

Πρόκειται για τους αθλητές από τα φυτώρια των ακαδημιών Τζούντο και συγκεκριμένα:

3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο Χριστοφορίδης Σωκράτης Mini Juniors – 24κ.

3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο Δημάκης Λουκάς Juniors B΄ - 27κ.

3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο Κατσαρώνας Αλέξανδρος Παίδων Β΄- 35κ.

3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο Αζναουρίδης Στυλιανός Παίδων Β΄- 46κ.

3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο Γκίκας Κων/νος Παίδων Β΄- 55κ.

1η θέση Χρυσό Μετάλλιο Αζναουρίδης Δημήτριος Παίδων Α΄- 66κ.

Η αποστολή αποτελούνταν από τον Βοηθό Προπονητή Ουζουνίδη Βασίλειο με αρχηγό αποστολής τον Κατσαρώνα Σταύρο και τους γονείς των αθλητών. Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια, στους αθλητές μας και σε ολόκληρη την αποστολή που για ακόμη μια φορά, μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους.

Τέλος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και καλό παράδεισο στον εκλιπόντα πατέρα του προπονητή μας Καρύτσα Αθανασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.