Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (14/11/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς επικράτησε με 3-2 το Σάββατο του Παντελεήμονα για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Δυνατό ξεκίνημα και γενικά καλό πρώτο ημίχρονο για τους παίκτες του Θωμά Σαραφίδη που προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0 με τα τέρματα των Στέλιου Φιλιππίδη και Κώστα Μαριόγλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΑΟΚ έφτασε και σε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Μαριόγλου. Κάπου εκεί ήρθε η χαλάρωση. Αλλά και η άνοδος στην απόδοση της ομάδας του Παντελεήμονα που μείωσε σε 3-2, και το παιχνίδι προς το φινάλε του απέκτησε «άγρια ομορφιά».

Τελικά το 3-2 έμεινε μέχρι τέλους και ο Κιλκισιακός Β΄ έφτασε τους δέκα βαθμούς και το Σάββατο πηγαίνει στο Μαυρονέρι.

Άψογη διοργάνωση στο Σταυροχώρι
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού φιλοξένησε το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος των Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣ Κιλκίς.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 100 παιδιά και 200 γονείς, με τα παιχνίδια να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Οι Τζούνιορ 2007-2008 του Στάθη Πορφυρίδη αντιμετώπισαν το Πολύκαστρο Β΄, και έπιασαν πολύ καλή απόδοση. Οι Τζούνιορ 200 του Αρη Σεβαστόπουλου τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Γουμένισσα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με το Πάικο να εκμεταλλεύεται στο δεύτερο τη μικρή διαφορά ηλικίας των παιδιών.

Κάθε αγώνα και καλύτεροι οι Προτζούνιορ 2009-2010 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη, που «κοντραρίστηκαν» με το Πολύκαστρο Β΄ και κατάφεραν να σημειώσουν αρκετά τέρματα.

Το ίδιο και οι Προτζούνιορ του 2010, που με τον Σέβο Σεβαστόπουλο στο πάγκο έδωσαν ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι με τα πιτσιρίκια της Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.