Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δ.Ε. Κιλκίς, για την σχολική χρονιά 2017-2018

Υπογράφει η
Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνέχεια της δράσης του που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών της σχολικής κοινότητας σε θέματα ψυχοκοινωνικού ενδιαφέροντος, υλοποιεί την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-2018 ενημερωτικές βιωματικές δράσεις – παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με τίτλο: «Προσωπικά δεδομένα! Οι ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις μιας ‘απροσεξίας’».

Μέχρι στιγμής ικανοποιήθηκε το αίτημα των παρακάτω σχολικών μονάδων, ως προς την πραγματοποίηση της εν λόγω ενημέρωσης και συγκεκριμένα έλαβαν μέρος 907 μαθητές/τριες και 46 καθηγητές/τριες:


Οι ενημερώσεις, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, θα υλοποιηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον, μετά τη σχετική πρόσκληση στα σχολεία από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.