Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Το 5 στα 5 πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το απόλυτο νικών πέτυχε η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου στην έδρα του το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με 1-0. Έτσι σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει και το ρεπό του με 15 βαθμούς και πλέον είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους που από την αρχή της σαιζόν έχει θέσει.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αήττητο μέχρι χθες αντίπαλο, έχοντας ο Αλέξανδρος την κατοχή αλλά με μοιρασμένες ευκαιρίες στο Α΄ημίχρονο, δυσκολεύτηκε να κάνει το γνωστό και γρήγορο παιχνίδι του. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου το διαδέχτηκε ένας επιθετικός μονόλογος στο δεύτερο με επιστέγασμα την επιτυχία ενός τέρματος στο 90’ του αγώνα από τον Τσολακίδη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Προηγουμένως στο 80 περίπου με τον Ντουντούκη ο Αλέξανδρος είχε κάθετο δοκάρι σε βολίδα έξω από την περιοχή και η Πλαγιά να χάνει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ορφανίδη όταν πέρασε και τον Ζάικο και πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Άγιο Πέτρο εκτός έδρας και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στην Πλαγιά στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Επιτέλους νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς & MVP Χρήστο Παπαδόπουλο


Ήρθε επιτέλους τρίποντο για την Β ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς μιας και τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές ενώ είχε καλή απόδοση δεν τα είχε καταφέρει. 

Επιβλήθηκε με σκορ 3-0 επί του Άρη Α. Παντελεήμονα εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που τελικά βγήκε επιτέλους η δουλειά που γίνεται στο μικρότερο αντρικό τμήμα της Ακαδημίας. Παίζοντας ώριμα, προσεχτικά, ομαδικά, δημιουργώντας ευκαιρίες και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 40’ και πέτυχε δυο γκολ, κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. 

Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα των Ελπίδων είχε την υπέροχη, δημιούργησε 7 κλασικές ευκαιρίες για γκολ και απειλήθηκε μόνο μια φορά ουσιαστικά στο 55’ όταν ο Κωστελίδης απέκρουσε εκπληκτικά σουτ των γηπεδούχων από το ύψος του πέναλτι. 

Το 0-1 έγινε στο 42’ όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά από την άμυνα , κέρδισε στο sprint τους δυο στόπερ τον γηπεδούχων και πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο Τ/Φ. Το 0-2 από τον Αλεξανδρίδη στο 71’ όταν πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε μετά από σουτ του Παπαδοπούλου και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. 

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια και εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής πέναλτι από τα αριστερά, στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας. Με πολύ καλή απόδοση και οι Μπαλάσκας, Αλεξανδρίδης, Κεσίδης & ο Κωστελίδης που ήταν εκεί την στιγμή που χρειάστηκε. Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες, το ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου.

Σύνθεση : Κωστελίδης, Τσακιρίδης (72’ Χατζηβασιλείου ), Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζης, Μπαλάσκας, Μαχμουτάι, Πιπερίδης (40’ Παπαδόπουλος), Μακάριος, Μπούσδρα (69’ Μαργαριτόπουλος), Αλεξανδρίδης, Κεσίδης (77’ Αλμπανίδης ).

Νίκη και για τους προπαίδες της ΡΕΑΛ στο προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς

Με την νίκη επί της ΑΕ Πολυκάστρου με 5-0 συνέχισε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚιλκίς η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στην ηλικία των 2005. Η ομάδα των 2006 δεν αγωνίσθηκε λόγω του ρεπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.