Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων με αυτούς του 2006 της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού να αντιμετωπίζουν το πρωί της Κυριακής στο Πολύκαστρο το Πάικο Γουμένισσας.
Τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ των πρασίνων που εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους.


Η ομάδα του Σέβου Σεβαστόπουλου προηγήθηκε με τον Παύλο Σαμανίδη, όμως στη συνέχεια δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ. Το δεύτερο γκολ για τον Κιλκισιακό πέτυχε ο Γιώργος Δεμερτζής.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα στις 19 Νοεμβρίου με τον Κιλκισιακό να φιλοξενεί στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου όλες τις ομάδες.

Συνεχής βελτίωση των τμημάτων
Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανήλθε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, καθώς το Σάββατο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη με τέσσερις ομάδες για να δώσει φιλικούς αγώνες.

Οι Προπαίδες 2005-2006 του Σέβου Σεβαστόπουλου αγωνίστηκαν κόντρα στην Ακαδημία Βιεΐρίνια γνωρίζοντας στη τελευταία φάση την ήττα με 2-1.

Οι Τζούνιορ 2007-2008 του Στάθη Πορφυρίδη έπαιξαν με την Α.Ε. Αμπελοκήπων, σε ένα παιχνίδι δύο ισάξιων ομάδων που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι Τζούνιορ 2008 του Αρη Σεβαστόπουλου έβγαλαν θετικά στοιχεία στο γήπεδο κόντρα στον ΔΑΣΩ σε ένα κατά τα άλλα "κλειστό" παιχνίδι.

Τέλος η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αρχίζει και αποδίδει καρπούς στα Προτζούνιορ 2009, που έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους μέχρι τώρα με τα Λιονταράκια.

Εχασε στα σημεία
Την ευκαιρία να πάρει το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο Ερμή Τερπύλλου έχασε το Σάββατο η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού μιας και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από τους γηπεδούχους.

Ενα πραγματικά όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε 
δύο ισάξιες ομάδες, με τον Ερμή να είναι πιο εύστοχος στη τελική προσπάθεια.

Στο 3' ο Αδάμ Κωνσταντινίδης των γηπεδούχων έκανε το σουτ με τους αμυντικούς του ΑΟΚ να διώχνουν. Στο 15' ήρθε το 1-0 για το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη, όταν ο Νίκος Κελεσίδης από αριστερά εκτέλεσε το φάουλ και ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 48' ο Νίκος Χαλκίδης είπε όχι στο πλασέ του Αλέξανδρου Κουτσάγια, με τον Κιλκισιακό στο 60' να έχει καλή στιγμή με τη κεφαλιά του Νίκου Μαλάνια.

Η μεγάλη φάση για τους μικρούς του Κιλκισιακού ήταν αυτή του 66' όταν ο Στέλιος Φιλιππίδης πέρασε και τον τερματοφύλακα Νικολαΐδη και πλάσαρε, με αμυντικό της Τερπύλλου να προλαβαίνει τη μπάλα στη γραμμή. Στη συνέχεια και μετά από γύρισμα του ίδιου παίκτη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως διαιτητής και πρώτος βοηθός έδωσαν κόρνερ.

Στο 71' έπειτα από στατική φάση ο Μιχάλης Νικολαΐδης με κεφαλιά ισοφάρισε. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Κιλκισιακός είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Ιορδάνη Κυριακίδη να πιάνει έναν κεραυνό έξω από τη περιοχή, όμως τον πορτιέρο Νικολαΐδη να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία.

Και αφού δεν πέτυχε γκολ ο Κιλκισιακός Β΄, στην επόμενη φάση η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκο Κουτσάγια που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.