Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: «8 διηγήματα για μια συνάντηση διόλου τυχαία»


Δελτίο τύπου Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού  Κιλκίς
Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των Πέντεκαίδεκα μαρτύρων, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: «8 διηγήματα για μια συνάντηση διόλου τυχαία»

Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων όσων συμμετείχαν στο Εργαστήρι, συμπολιτών μας, με την επιμέλεια της εισηγήτριας του Εργαστηρίου, Χαράς Ανδρεΐδου, συγγραφέα και εκπαιδευτικού. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς).


Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Ντίνα Τρίγκα, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας, η κ. Χαρά Ανδρεΐδου, εισηγήτρια του Εργαστηρίου, καθώς και οι συγγραφείς των διηγημάτων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο.

Συγγραφείς των διηγημάτων της συλλογής: Ευτέρπη Καραγιώργη, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Ιάσων Κωσταρόπουλος, Αναστασία Μπακιρτζή, Φωτεινή Μπάπκα, Απόστολος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Ρούσσου, Ευγενία Τσομπανοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.