Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Σούλης: "Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ"

Υπογράφει ο
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Πολιτευτής ΝΔ Κιλκίς
Εκπαιδευτικός
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ για την νίκη της συνδικαλιστικής παράταξης που ανήκει στη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές για τον σύλλογο δασκάλων και νηπιαγωγών του Κιλκίς.

Η νίκη αυτή δίδει ένα ακόμη μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας και αποδεικνύει ότι ο χρόνος ''δουλεύει'' προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας η οποία πολύ σύντομα θα απαλλαχθεί από την πιο ανίκανη πολιτικά κυβέρνηση τη σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που το μόνο κοινό που έχουν είναι η λατρεία για την καρέκλα.

Η κυριαρχία της ΔΑΚΕ είναι και μια ηχηρή απάντηση στους αριστερούς εγκεφάλους που από την έναρξη της σχολικής χρονιάς κάνουν τα αδύνατα δυνατά με τις αποφάσεις τους προκειμένου να καταστρέψουν ότι τόσα χρόνια με κόπο δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο τις επικίνδυνες ιδεοληψίες τους αδιαφορώντας για το τι μόρφωση και γενικότερα παιδεία θα εξασφαλίσουν στην νέα γενιά, το μέλλον της Πατρίδας μας.

Καταργούν τα ιερά σύμβολα, την έπαρση και υποστολ;h της σημαίας, εισάγουν τον νόμο για την αλλαγή φύλου από τις πολύ μικρές ηλικίες, καταργούν την αριστεία (με τον νόμο για την κλήρωση), υλοποιούν τη μια μέρα αλλαγές και το βράδυ της ίδιας ημέρας το αλλάζουν κ.λπ.

Ολα αυτά είναι τα γνωστά σχέδια του τωρινού υπουργού κ.Γαβρόβλου ο οποίος πράττει καθετί προκειμένου να καταστρέψει ότι έχει μείνει όρθιο στην Ελληνική Παιδεία.

Η ΔΑΚΕ μπροστάρης στον αγώνα για την ματαίωση όλων των επικίνδυνων σκέψεων και σχεδίων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και με την εντολή των δασκάλων - νηπιαγωγών θα βρίσκεται παρούσα στην προσπάθεια για την γρήγορη απαλλαγή της ελληνικής κοινωνίας από τους αριστεροακροδεξιούς μαθητευόμενους μάγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.