Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

"Κύριε Καθηγητά, δώσε λίγο αίμα"

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας» την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 για όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς –μόνιμους και αναπληρωτές-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε Κιλκίς.

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί μπορούν να προσέρχονται την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 από τις 9.00-14.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και να δώσουν αίμα δίνοντας έτσι νόημα στο σύνθημα «Δώσε λίγο αίμα, σώσε μια ζωή!»

Επίσης όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν αίμα όποτε επιθυμούν, στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης & στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης δηλώνοντας για την τράπεζα αίματος ΕΛΜΕ Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.