Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Έξι νίκες σε έξι αγώνες για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με το απόλυτο έξι στα έξι συνέχισαν οι Κορασίδες του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς που κέρδισαν τον Ποσειδών Βέροιας με 3-0 σετ (25:9, 25:7, 25:13).

Οι αθλήτριες του Αίαντα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την περσινή διάκριση στο Final Four Μακεδονίας έχουν θέσει υψηλούς στόχους και για φέτος.

Σύνθεση ομάδας: Καντίδου Δέσποινα, Παπαδοπούλου Σοφία, Κώστογλου Σοφία, Ταντσοπούλου Κατερίνα, Σεχάι Ελένη, Χαλκίδου Δέσποινα, Φούρα Ξανθή, Κώστογλου Σταυρούλα, Λαμπριανίδου Κατερίνα, Γεωργιάδου Πελαγίας, Εμμανουηλίδου Αναστασία, Ναλπαντίδου Χριστίνα, Σιδηροπούλου Ματθίλδη, Μαχμουτάι Αντζελίνα, Σακαλάκη Τάνια (C).

Η ομάδα των Παγκορασίδων είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική ενώ η ομάδα των Ανδρών γνώρισε πικρή εκτός έδρας ήττας απέναντι στον Αίολο Κατερίνης καθώς εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κάνοντας πολλά λάθη. Στην παρθενική συμμετοχή της στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Μακεδονίας η Ανδρική ομάδα φιλοδοξεί να αποκομίσει αγωνιστικές εμπειρίες που θα την κάνουν καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.