Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Φραγγίδης: Η νικηφόρα επιλογή της επόμενης Κυριακής

Του Γιώργου Φραγγίδη
Η συγκλονιστική συμμετοχή, η ελπιδοφόρος δημοκρατική έκφραση της επιθυμίας όλων των φίλων και συνοδοιπόρων Κιλκισιωτών για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της Ελλάδας μας, με συγκίνησαν βαθιά, όπως συγκίνησαν όλους μας και ταρακούνησαν το πανελλήνιο εχθές.

*Είμαστε εμείς εδώ στο Κιλκίς που ψηφίσαμε ανανέωση, αλλαγή γενιάς και νοοτροπίας. Ψηφίσαμε για το μέλλον του τόπου μας την πιο ελπιδοφόρα υποψηφιότητα της Παράταξης μας. Την νικηφόρα επιλογή για την Παράταξή μας.

*Μεγάλοι και μικροί ψηφίσαμε μαζικά, δώσαμε από νωρίς το πρωί τον νικηφόρο παλμό, δημιουργήσαμε ουρές, ζωντανέψαμε το όνειρο.

*Είμαστε εμείς εδώ στον Προμαχώνα της Ελλάδας που δημιουργούμε το μέλλον. Έχουμε φωνή δυνατή που ξεχωρίζει στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

*Είμαστε όλοι εμείς μαζί η Παράταξη μας και θα είμαστε μαζί και για την τελική πολιτική μάχη για τον ηγέτη που θα μας δώσει την νίκη, που θα επαναφέρει τα νικηφόρα ποσοστά της Παράταξής μας. Την μάχη της ερχόμενης Κυριακής.

Στον νομό μας που υπάρχει ενεργή νεολαία πολιτικά και κοινωνικά, νεολαία που έχει το προνόμιο να συνεπικουρείται έντονα από την εμπειρία των μεγαλύτερων το 38% έδωσε ισχυρή εντολή ανανέωσης.

Τολμήσαμε και ψηφίσαμε αλλαγής γενιάς. Τολμήσαμε και ονειρευτήκαμε. Πολλοί από εμάς για χάρη των παιδιών μας ονειρευτήκαμε την επόμενη μέρα στην πατρίδα μας.

Ψηφίσαμε και φέραμε στην κορυφή τον Νίκο Ανδρουλάκη ως τον καταλληλότερο Πρόεδρο μεταξύ αξίων.

Η δημιουργία του νέου φορέα της αριστεράς είναι και δικό μας χρέος. Κατόρθωμα μας, με την μαζική συμμετοχή μας. Θα πάρει μορφή που θα ορίσουμε και εμείς και θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της πατρίδας μας.

Ιστορική μέρα η χθεσινή αλλά η ερχόμενη Κυριακή θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα της μεγάλης πολιτικής μάχης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τον καθέναν ξεχωριστά, μέσα από την καρδιά μου, που σταθήκατε ώρες στις ουρές για να στείλετε το μήνυμα πως η Παράταξη είναι εδώ.

Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους Κιλκισιώτες για τον ωραίο αγώνα και τους καλώ να συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια και αυτή την Κυριακή..

Εμείς τώρα αρχίζουμε.

Για να δώσουμε μαζί τη μάχη για την αναγέννηση της χώρας.

Σας θέλουμε όλους δίπλα στην νικηφόρα επιλογή δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη.
 

Σας θέλουμε όλους στην ψηφοφορία της Κυριακής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.