Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Αμοιρίδης: Ο Κώστας Βιολιτζής, θα δώσει ώθηση στο Επιμελητήριο

Υπογράφει ο Παναγιώτης Αμοιρίδης
Σε αυτές τις εκλογές συστρατεύτηκα με τον Κώστα Βιολιτζή, ένα νεαρό επιχειρηματία, γιατί νοιώθω ότι θα δώσει ώθηση στο Επιμελητήριο, κινητοποιώντας δυνάμεις, ανθρώπους και ιδέες που έμεναν ανενεργές μέχρι σήμερα.



Έτσι, πρώτα-πρώτα σας ζητώ να επιλέξετε για Πρόεδρο τον Κώστα Βιολιτζή, και από όσους ανήκετε στο Τμήμα Υπηρεσιών, ζητώ να με επιλέξετε μαζί με άλλους υποψηφίους του Συνδυασμού «Το Επιμελητήριο Αλλάζει» για να τον πλαισιώσουμε στην προσπάθεια αυτή.

Διατηρώ ατομική επιχείρηση σαν Χημικός Μηχανικός, παρέχοντας σχετικές επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες από το 1993.

Παράλληλα είμαι ιδιοκτήτης του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιμορφωτική Κιλκίς ΜΕΠΕ που παρέχει υπηρεσίες κατάρτισης, συμβουλευτικής και απασχόλησης και υλοποιεί διακρατικά προγράμματα από το 1995 με έδρα στο Κιλκίς και παράρτημα στο Πολύκαστρο.

Στο Επιμελητήριο Κιλκίς ασχολήθηκα ως:

· Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κιλκίς το διάστημα 1997-2001 επί Προεδρίας του εκλιπόντος κου Β.Σεργιαννίδη

· Μέλος του Δ.Σ. από το 2006 έως σήμερα

· Στις εκλογές του 2006 ήμουν επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιχειρηματική Δράση».

Τηλ 6973733161, 2341028705


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.