Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

"Την Κυριακή ο κόσμος της κεντροαριστεράς θα δικαιώσει τη Φώφη Γεννηματά"

Γράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Η μαζική προσέλευση στην κάλπη για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς δικαιώνει απόλυτα την στρατηγική επιλογή του πολιτικού συνεδρίου του Ιουνίου με βάση την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για να προχωρήσει η παράταξη σε εκλογή επικεφαλής από την βάση.

Η προσέλευση αυτή δίνει νέα δυναμική στην παράταξη και είναι και ταυτόχρονα ισχυρό μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ανάγκη για ενότητα και σαφή πολιτική κατεύθυνση της παράταξης έχουν κυριαρχήσει σε αυτή την προεκλογική περίοδο. 

Οι πολίτες με την ψήφο τους αναγνώρισαν ευθέως ως εγγυητή της ενότητας την Φώφη Γεννηματά και ως την ηγέτη που έχει δώσει σαφή πολιτική κατεύθυνση ξανά στον πολιτικό χώρο της κεντροαριστεράς.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους του υποψηφίους για την συμμετοχή στην διαδικασία καθώς επίσης και στους χιλιάδες εθελοντές που υποστήριξαν την εκλογική διαδικασία στα εκλογικά κέντρα σε όλη την χώρα.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών με την μαζική επάνοδο των πολιτών στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή θα επισφραγίσει την πορεία της παράταξης σε πλαίσιο ενότητας και με σαφή πολιτική κατεύθυνση.

Την ερχόμενη Κυριακή ο κόσμος της κεντροαριστεράς θα δικαιώσει το στρατηγικό σχέδιο της Φώφης Γεννηματά για την ανασύνταξη και επανάκαμψη της κεντροαριστεράς ώστε να αποτελέσει κοινωνικό και πολιτικό ανάχωμα στην πτωτική πορεία της χώρας βάζοντας ταυτόχρονα και τα θεμέλια για την επανάκαμψη της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.