Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Ένα βροντερό μήνυμα, ενάντια στους αποκλεισμούς και τις προκαταλήψεις

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ελάτε να παίξουμε έναν αγώνα μπάσκετ, να γνωρίσουμε και να βιώσουμε την αναπηρία, μέσα από μία εκδήλωση χαράς.

Την Παρασκευή, 1η Δεκέμβρη, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, με την αμέριστη συμπαράσταση του Αετού Κιλκίς, θα υποδεχθούν όλους εσάς, για να παίξουμε και να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα, ενάντια στους αποκλεισμούς και τις προκαταλήψεις.

Ο αθλητισμός ενώνει, είναι ένα πεδίο δράσης για ανθρώπους με αναπηρία και αρτιμελείς, με τους ίδιους κανόνες και τις ίδιες αξίες.

Η διοίκηση του Αετού, αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη στις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, προσφέροντας μαθήματα ήθους στους ίδιους της τους αθλητές, αλλά και μια ζεστή αγκαλιά στα άτομα με αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00,ενώ στο διάλειμμα του ημιχρόνου θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί -έκπληξη, στους οποίους θα συμμετέχουμε όλοι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 3ης Δεκεμβρίου που έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Ο εορτασμός των παγκόσμιων ημερών αποτελεί μέρος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ- ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και την Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.